Derneğimiz Hakkında

Akdeniz Bilişim Derneği | Vizyon ve Misyon

Vizyonumuz

• Bilişim sektöründe katılıma, paylaşıma ve takım çalışmasına dayalı bir anlayışla öncü olmak; teknolojinin dönüştürücü gücü ile toplumun yaşam kalitesini artırmaya katkı sağlamaktır.

Misyonumuz

• Bilişim alanında mesleki çalışmalar yaparak bu çalışmaları toplumun tüm kesimlerine duyurmak ve bilişim teknolojilerinin önemini vurgulamak.
  • Bilişim sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek sektör profesyonellerini ve toplumu bilgilendirmek ve eğitmek.
  • Bilişim sektöründe dayanışma ve uyumu teşvik etmek, mesleki ahlak ilkelerini benimsemek ve uygulamak.
  • Bilişim ve ilgili alanlardaki ulusal ve uluslararası kuruluşlarla iş birliği yaparak çalışmalarımızı küresel düzeye taşımak ve sektörde etkin bir rol oynamak.
  • Bilişim sektöründe karşılaşılan sorunların çözümüne öncülük etmek ve sektörün sürdürülebilir gelişimine katkıda bulunmak.

Bu vizyon ve misyon, Akdeniz Bilişim Derneği'nin sektörde liderlik yapmasını, teknolojinin toplum üzerindeki olumlu etkilerini artırmasını, üyeleri arasında güçlü bir dayanışma ve iş birliği kültürü oluşturmasını ve bilişim sektöründeki sorunlara etkili çözümler üretmesini hedefler.

Başa Dön